A adoptat o pisică surdă şi fără urechi, pe care nu o dorea nimeni. Mai târziu, mâţa i-a salvat viaţa (Galerie Foto)

Când Molly Lichtenwalner, o proaspăt absolventă care suferă de tulburări de anxietate, a văzut-o pe Otitis, pisicuţa albă fără urechi, a înţeles imediat că au fost făcute una pentru cealaltă.

Otitis, care a fost părăsită de stăpânii ei când i s-au extirpat organele auditive, nu îşi putea dori un stăpân mai potrivit pentru ea – şi asta pentru că şi Molly mai avusese un căţeluş surd, deprinzându-şi un comportament mai mult decât potrivit faţă de animăluţele cu dizabilităţi. Molly îi oferea căţeluşului toată afecţiunea din lume, iar el, în schimb, o trata cu toată bunătatea din lume.

„Sufeream de tulburări de anxietate grave, din cauza unui accident de maşină… Aşa că am luat hotărârea să adopt un animal, pentru că nimic nu mă ajuta mai mult decât oferirea unei mângâieri unui animal pufos…”, a povestit Molly.

Otitis s-a dovedit a fi cel mai bun suport emoţional pentru Molly. Felina este atât de fericită în prezenţa tinerei, se simte atât de bine cu ea, încât ar sta toată ziua în poalele ei.  Pisica ştie foarte bine cum să o ajute pe Molly, atunci când  femeia este stresată sau are un atac de panică.

„Uneori, este singura fiinţă care mă poate calma. Este cel mai bun lucru pe care l-am avut vreodată, m-a salvat într-adevăr… Eu nu ştiu dacă i-am fost ei atât de mult de ajutor… Traiul alături de el este ca un vis, pentru mine. Este cea mai iubitoare şi afectuoasă pisică din lume. Mă face să mă simt foarte norocoasă”, a continuat ea.

Sursa: Bored Panda

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!