Pui de lei adusi din Romania in Guernsey

pui de leu

Doi pui de leu din Romania au ajuns recent intr-un adapost pentru animale din Guernsey, care le va servi drept "casa" pentru urmatoarele luni, timp in care animalele vor trebui sa se refaca. Cele doua femele s-au nascut – se pare – in luna noiembrie si au fost confiscate de la proprietari (care le-ar fi detinut ilegal) ajungand la adapost intr-o stare destul de proasta. Cum sunt inca prea mici pentru a fi transportate in Africa de Sud, intr-o rezervatie naturala, unde vor fi lasate in libertate, cele doua animale sunt ingrijite atent in adapost.

Transportul si ingrijirea puilor de leu au fost facute de GSPCA, societatea pentru protectia animalelor din Guernsey, unul dintre cele mai influente organizatii de gen din regiune.

 

Pentru a recupera timpul pierdut, ingrijitorii le-au pregatit puilor o cusca de mari dimensiuni, cu "jucarii" pe masura – intre care o anvelopa veche pe care cele doua feline isi pot exersa ghearele si un trunchi de copac pe care il pot musca sau zgaria.

 

Guernsey este in fapt un grup de insule din largul coastelor Normandiei, dependenta a coroanei britanice, fiind o destinatie turistica foarte apreciata de turisti.

Februarie 2008

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!