Porcuşorul acesta se crede câine şi acţionează ca atare – Galerie foto

El este Olive, porcuşorul care se crede căţeluş! “Se comportă de parcă ar fi câine”, a povestit mămica porcuşorului, Alissa. „Îşi petrece fiecare minuţel cu ei, se joacă alături de ei de parcă ar fi unul de-al lor, doarme cu ei… Dacă patrupezii căţei aleargă la gard, să latre pe cineva, se duce repede şi el”.

Înainte ca Aliss şi Nick Childs să îl adopte pe Olive, mai aveau deja patru căţei… iar când l-au luat, şi un bebe-om era pe drum.

Iar dacă la început Aliss îşi facea griji despre modul în care Olive şi pitbullul Lola se vor înţelege, nu ar fi ghicit niciodată că vor deveni cei mai buni prieteni.

Mai mult decat atât, Lola a preluat rolul unei mămici adoptive, faţă de Olive. Este atât de frumos când vedem asta, a scris Aliss pe contul ei de socializare.

Sursa: Bored Panda

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!