Imagini de poveste au surprins relaţia specială dintre două roşcate şi o vulpe roşie – Galerie Foto

Fotograful Alexandra Bochkareva iubeşte să fotografieze femei cu părul roşu.

În acest sezon toamnă-iarnă, Alexandra a avut parte de o plăcere de acest fel – triplată, însă. Norocoasa artistă a fotografiat două femei roşcate – Polina şi Olga – alături de o vulpe roşie.

„Ador să lucrez cu roşcate pistruiate”, a declarat Alexandra pentru Bored Panda. Şi, într-adevăr, se poate simţi magia în fotografiile ei.
Fotografa din St. Petersburg obişnuieşte să fotografieze roşcatele în aer liber, la lumina naturală, pentru că astfel trăsăturile lor unice se conturează mai frumos.

Bochkareva şi-a început cariera de fotograf în 2012, după ce a devenit mămică şi a simţit că are o energie ce trebuie consumată în mod constructiv. Primele modele pe care le-a fotografiat Alexandra au fost femeile din familie şi prietenele ei, iar între timp şi-a dezvoltat un stil unic, iubind să combine frumuseţea naturală a oamenilor cu elementele minunate din natură.

Sursa: Bored Panda

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!