Un căţel mititel îşi foloseşte Saint Bernardul pe post de vehicul, oriunde merge (Galerie Foto)

Când Lulu, un căţeluş din rasa Japanese Chin l-a întâlnit pe Blizzard, Saint Bernardul uriaş, l-a adoptat pe loc ca p eun părinte, “căci Lulu era prea mic să îşi poarte singur de grijă”.

„Locul lui preferat era pe spatele lui, când Blizzard stătea jos. Iar în timp, s-a obişnuit să stea în această poziţie. Aşa se face că, ori de câte ori Blizzard se ridica, Lulu cădea de pe spatele lui şi încerca să sară înapoi, pentru că, de, acolo îi plăcea lui cel mai mult să stea”, a povestit stăpânul căţeluşilor, David Mozzarella.

Cântărind cât o pungă de zahăr, Lulu întotdeauna s-a dovedit nerăbdător să îi arate lui Blizzard cine este şeful. Acum, oriunde pleacă ei doi – că se duc în căutare de aventură sau în plimbări de relaxare, piticul se aşază confortabil pe spatele uriaşului.

„Când Lulu stă pe spatele lui Blizzard, în public, toată lumea le face poze”, a mai spus Mozzarella.

„Blizzard este foarte tolerant. Să spunem doar că Blizzard este capul familiei, iar Lulu… gâtul”, a încheiat el, într-o notă amuzantă.

Sursa: Bored Panda

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!