Cele mai drăgălaşe animăluţe care tânjesc deja după primăvară – Galerie Foto

Dintre toate lucrurile pe care ni le dorim acum, cel mai tare tânjim după primăvară. Nici nu a venit iarna în adevăratul sens al cuvântului, că deja ne-am săturat de cerul întunecat în permanenţă, de zilele mult prea scurte şi de temperaturile care mai de grabă ne ţin prizonieri în casă, decât să ne îndemne să ieşim afară, să simţim aerul curat de afară. Iar de lipsa soarelui… nici nu mai zicem! Deja ne este dor de el de ni se rupe inima…

Iar în această stare nu suntem numai noi, cuvântătorii acestei planete ce nu locuiesc la Ecuator, ci şi necuvântătoarele noastre, în special de cele domestice. Le este atât de dor de primăvară, de flori, de soare, de mirosul proaspăt, de veselie… atât de dor, ca sigur se visează ca animăluţele din galeria foto de mai jos:

Sursa: Brightside.me
 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!