Prietenia neobişnuită dintre un băieţel şi labradorul lui a surprins tot mapamondul – Galerie foto

Buddy şi Reagan, n băieţel şi un căţel de aceeaşi vârstă – 3 anişori, împărtăţesc o prietenie deosebită, înţelegându-se ca doi frăţiori.

Cei doi prieteni din Portland, Oregon sunt de nedespărţit, fac absolut orice activitate împreună, iar bunica copilului a lansat de curând o carte inspirată de legătura specială dintre ei, carte menită să susţină o organizaţie a părinţilor adoptivi.

“Povestea emoţionantă dintre Buddy şi Reagan trebuia să fie împărtăşită lumii întregi. Nu puteam păstra atâta frumos doar pentru mine”, a povestit Sandi Swiridof, bunica băieţelului, pentru Daily Mail.

“Cartea include poze nemaivăzute cu ei, în care au fost surprinse toate momentele emoţionante, incluzând prima lor întâlnire. Povestea lor dezvăluie una dintre cele mai strânse prietenii pe care eu le cunosc”, a continuat ea.

Copilul pe nume Buddy şi căţeluşul Reagan îşi petrec fiecare zi învâtând lucruri noi împreună, sunt îmbrăcaţi mereu la fel, mănâncă, dorm şi chiar fac baie împeună.

De curând, Reagan a învăţat să-l dea pe băieţel în leagăn. Acest moment simpatic, alături de multe altele, au fost puse pe contul de Instagram al celor doi, unde au strâns peste 100.000 de urmăritori.

Reagan a fost adoptat de fata lui Sandi când era doar un căţeluş de opt săptămâni, după ce a trebuit să renunţe la primii doi copii adoptaţi de ea. Ulterior, l-a adoptat şi pe Buddy, care avea 11 luni în acel moment.

“Reagan iubeşte enorm copiii şi câinii. Nu a întâlnit niciodată vreun om sau vreun câine pe care să nu îl placă. Decizia de a-l adopt ape Reagan a fost una dintre cele mai bune din viaţa mea”, a spus fata lui Sandi.

Sursa: Bored Panda

 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!