Şi animalele se pregătesc de Crăciun. Cum a fost surprins un castor într-un supermarket – Galerie Foto

Dacă aveţi impresia că numai oamenii fac cumpărături de Crăciun, castorul din imagini vă va răsturna această credinţă. El a fost surprins într-o dimineaţă într-un supermarket din St.Mary, statul american Maryland, în timp ce se afla în faţa standului cu decoraţiuni de Crăciun, mai exact în faţa unui brăduţ.

Micuţa creatură s-a lăsat vrăjită de toate produsele şi de reducerile aferente, astfel că s-a îmbulzit peste ceilalţi oameni şi a şi dărâmat unul-două articole.

Şeful poliţiei din St. Mary a relatat că a primit un telefon în care i se raporta prezenţa unui "client distrugător" şi a fost rugat să apeleze la cei care intervin în astfel de cazuri, când sunt implicate animale.  

"Suspectul a încercat să fugă, dar autorităţile au reuşit să îl prindă. Niciodată nu ştii ce te aşteaptă la celălalt capăt al telefonului", a declarat şeriful.

În cele din urmă, castorul pasionat de cumpărături a fost eliberat în pădure. Nu se ştie, însă, dacă animăluţul şi-a achiziţionat bradul mult dorit.

Sursa: Bored Panda

 

Distribuie articolul pe:

Cauți sau oferi servicii pentru animale? Aici găsești anunțuri dedicate adopțiilor, vânzării și cumpărării de animale, accesorii, hrană și servicii veterinare. Fie că ești în căutarea unui nou prieten blănos sau ai produse și servicii de oferit pentru iubitorii de animale, această secțiune este locul perfect pentru tine!